game2

(HW Insider) A Sony fellibbentette a fátylat egy PS3 exkluzív DLC-ről az Assassin's Creed: Brotherhoodhoz. Ezio singleplayer cselekményekbe bonyolódik eredményeképpen. Nicolaus Copernicus reneszánsz csillagász lesz küldetése fókusza. Kopernikusz barátunk adja ugyanis a megbizatásokat. Ingyenes letöltésként kerül tálalásra november 16-án. Szeginy Kopi összesküvőbe gabalyodott, mert fennen állítja, hogy nem a Föld, hanem a Nap a világ középpontja. Ráadásul még erről prédikálni is merészel hallgatóságának.

Extra courier, assassination és protection küldetéseket kapunk. Elképzelhető, hogy PC-re is kiadják, lévén pécén (meg a wécén) fejlesztik az egészet.

Aki esetleg felhabarodna a morbid humor olvastán, kérdezzen már meg dizájnereket. Könnyen kaphat az ember olyan válaszokat - ezek ipari titkok ám! - hogy a legjobb ötletek mindig zuhanyozás vagy WC-n ülés közben jönnek. Feltehetően azért, mert ekkor az ember agya egy Yogi meditáció kezdetéhez hasonlóan kiürül, megszabadul a stressztől és eléri az inspiráció. Emiatt javasoljuk a fejlesztők Idiocracy (2006) módjára WC-fotelekbe ültetését. A DLC a megjelenés napján érkezik.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése